Φουλ για την άνοδο η Εθνική τένις

από AllAboutARIS

Ασταμάτητη δείχνει η Εθνική Ομάδα γυναικών τένις στο Fed Cup. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία και του Μαυροβουνίου με 3-0 στη χωμάτινη επιφάνεια του γηπέδου στην πόλη Ούλτσιν του Μαυροβουνίου.

Τα κορίτσια του Σταύρου Μιχαλόπουλου έδειξαν τα… δόντια τους και δεν φάνηκαν επηρεασμένες από το γεγονός πως αγωνίζονταν στην έδρα του αντιπάλου.

Την αρχή έκανε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επικρατώντας 2-0 σετ (6-1, 6-1) της Νίνα Κάλεζιτς. Την τελική νίκη της Εθνικής Ομάδας επικύρωσε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνέτριψε με… 2-0 την Κριστίνα Σάμαρντζιτς χωρίς να απολέσει ούτε ένα game (6-0, 6-0).

Το θρίαμβο ολοκλήρωσαν οι Λένα Δανιηλίδου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, οι οποίες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο διπλό απέναντι στις Νίνα Κάλεζιτς και Κριστίνα Σάμαρντζιτς παίρνοντας άνετα την τρίτη διαδοχική νίκη επίσης με 2-0 (6-1, 6-1).

Το τελευταίο εμπόδιο για την πρόκριση στη δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης. θα είναι το ερχόμενο Σάββατο (18/4) η Δανία, στην οποία δεσπόζει η παρουσία της Καρολίν Βοσνιάκι, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη. Στη σύνθεση της βρίσκονται ακόμα οι Κάρεν Μπαρμπάτ, Μέι Γκρέιτζ και η Έμιλι Φρανκάτι.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Γραμματικοπούλου-Κάλεζιτς 2-0 (6-1, 6-1)
Σάκκαρη-Σάμαρντζιτς 2-0 (6-0, 6-0)
Δανιηλίδου/Παπαμιχαήλ-Κάλεζιτς/Σάμαρντζιτς 2-0 (6-1, 6-1)

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα