Αυτά είναι λεφτά

από AllAboutARIS

Στην πολυαναμενόμενη μονομαχία του με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο Μάνι Πακιάο θα καρπωθεί περίπου 2,25 εκατ. δολ. (2,1 εκατ. ευρώ) από τις εταιρείες που θα διαφημιστούν στο σορτσάκι του.

Το πιο κερδοφόρο σορτσάκι στον κόσμο θα φορέσει ο Φιλλιπινέζος μποξέρ Μάνι Πακιάο, όταν στις 2 Μαΐου αντιμετωπίσει στο Λας Βέγκας τον αήττητο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, σε μία μάχη που συγκλονίζει τον κόσμο της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Έξι χορηγοί θα πληρώσουν το συνολικό ποσό των 2,25 εκατ. δολ. για να έχουν το εταιρικό τους λογότυπο στο σορτσάκι του «ΠακΜαν» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που θα συγκεντρώσει εκατομμύρια βλέμματα. Είναι σίγουρο πως ο αγώνας Μεϊγουέδερ – Πακιάο θα ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας με τους πυγμαχικούς αγώνες με τα περισσότερα έσοδα, με το συνολικό τζίρο να υπολογίζεται στα 400 εκατ. δολ.

Την είδηση για τις διαφημίσεις στο σορτσάκι του Πακιάο έκανε γνωστή ο Έρικ Πινέδα, που διαχειρίζεται τα επιχειρηματικά ζητήματα του 36χρονου αθλητή. «Το αντίτιμο για αυτό τον αγώνα είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε στο παρελθόν», είπε σε εφημερίδα των Φιλιππίνων. «Μέχρι στιγμής έξι εταιρείες έχουν κλείσει διαφημιστική θέση στο σορτσάκι του Μάνι. Φανταστείτε να γινόταν να φορέσει φόρμα».

Προτεινόμενα Άρθρα