«Ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι ψηλά σε όλα τα τμήματα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Είμαστε… εραστές του χάντμπολ»

Εδώ και λίγες μέρες η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΡΗ πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Α2, στην οποία επέστρεψε άμεσα μετά την χτεσινή σεζόν που δεν «κατέβηκε».

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γαγάτσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» και μίλησε για την άνοδο της ομάδας, δείχνοντας αισιόσοξος για την επόμενη μέρα. 

Για την άνοδο του ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Εγώ θα τον ονομάσω Μπαρτσελόνα της Ελλάδας. Πρέπει να είναι ψηλά σε όλα τα τμήματα. Την επόμενη χρονιά, η Α2 θα είναι δύσκολη και για αυτό πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας: «Βλέπω μία όρεξη από τους ανθρώπους του ΑΣ. Θα κάνουμε μία συνάντηση τις επόμενες μέρες. Εχουμε τον Καφαντάρη στην Εθνική Ανδρών και θα φροντίσουμε τον υλικό μας να είναι τέτοιο, ώστε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί στην Α2».

Για την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Α2, μετά από την περσινή χρονιά στην οποία δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα: «Οταν μία ομάδα δεν κατεβαίνει στο πωτάθλημα, αυτόματα υποβιβάζεται. Οι παίκτες αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες και φέτος επέστρεψαν. Ευτυχώς επανήλθαμε γρήγορα».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας: «Δεν υπάρχουν έσοδα στο τμήμα. Εχουν ματώσει οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας. Το βλέπω. Πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουμε έσοδα στην ομάδα. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δυναμική του. Κατά καιρούς οι άνθρωποι του ΑΡΗ μας βοήθησαν. Πρέπει όμως να βρούμε και χορηγούς, διότι θα ξεκινήσουμε άμεσα και τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Είμαστε ένα τμήμα που δεν έχει πολλές ανάγκες. Με 100 χιλιάδες ευρώ, παίρνεις πρωτάθλημα. Απλά πρέπει να βρεθούν χρήματα. Είμαστε όλοι ερασιτέχνες. Εμείς δεν πληρωνόμαστε, παίρνουμε μόνο τα έξοδα των μετακινήσεων. Αγαπάμε τον ΑΡΗ, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και για αυτό είμαστε εδώ, ως εργάτες του συλλόγου. Είμαστε… εραστές του χάντμπολ».

Προτεινόμενα Άρθρα