«Πρώτος στόχος η εξυγίανση της ομάδας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Δεν θα κάνουμε κινήσεις νεοπλουτισμού»

«Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που κράτησαν αυτή τη στάση με το θέμα του επενδυτή. Φτάσαμε στην ολοκλήρωση μίας συμφωνίας, με την οποία ο κ. Λάσκαρης πήρε το 41% των μετοχών. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι του να πάρει περισσότερες μετοχές, αν καταθέσει και τα ανάλογα χρήματα.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης επενδυτικού ομίλου. Αυτός πήρε το 41% θκαι α μας πει μετά αν θα προχωρήσει την μεταβίβαση των μετοχών σε κάποια από τις εταιρίες του. Εχει συνεργάτες που επίσης θα βοηθήσουν.

Για τα επόμενα βήματα της ομάδας: «Θα πάμε βήμα-βήμα. Αυτό είπαμε. Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί η ομάδα οικονομικά και στο μέλλον θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο βήμα παραπάνω. Δεν θα κάνουμε κινήσεις νεοπλουτισμού».

Για τον χαρακτήρα του Νίκου Λάσκαρη :«Είναι Ελληνας του εξωτερικού. Μεγάλωσε στην Γερμανία και την Ελβετία. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. Φυσικά έπαιξε ρόλο το όνομα του ΑΡΗ και η δυναμική της ομάδας. Του άρεσε αυτό που δημιουργήσαμε τα τρία τελευταία χρόνια».

Για την λειτουργία της ομάδας και τα χρέη: «Ο ίδιος το είπε πως αναλαμβάνει 3,3 εκατ. Ευρώ χρέη. Η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας είναι συμφωνημένη. Θέλει να είναι αξιόπιστος. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εχει ένα ελβετικό σύστημα ελέγχου και καταβολής χρημάτων.

Για το πως θα διαμορφωθεί η διοίκηση από εδώ και πέρα: «Η διοίκηση θα συνεχίσει ως έχει. Μας εμπιστεύεται. Κάποια στιγμή θα συζητήσουμε για τις προσθήκες που θα γίνουν. Αποφασίστηκε να είναι επταμελής η διοίκηση και να έχει τρία μέλη δικά του μέσα. Τα οποία προέρχονται από την Αρειανή οικογένεια».

Προτεινόμενα Άρθρα