Απολογισμός και επόμενη μέρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο τραπέζι για τον Ερασιτέχνη η… καυτή πατάτα του βόλεϊ

Η αβεβαιότητα που υπάρχει για την ώρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, επιτρέπει στον Ερασιτέχνη να ασχοληθεί και με άλλα «φλέγοντα» ζητήματα, όπως αυτό του βόλεϊ. 

Οχι φυσικά πως εκεί δεν υπάρχει αβεβαιότητα. Αλλωστε για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση στην Αλκμήνης, με θέμα συζήτησης το βόλεϊ. Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ, του ΤΑΠ αλλά και μέλη του συλλόγου τα οποία ενδιαφέρονται για την ομάδα και το έχουν δείξει εμπράκτως. 

Σε πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε ένας απολογισμός της ομάδας και κυρίως των οφειλών που έχουν δημιουργηθεί προς τους παίκτες την φετινή χρήση. Στο ΤΑΠ αναζητείται μία λύση για την εξόφληση των φετινών συμβολαίων. Μία από τις λύσεις που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό να γίνει μέσω των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο ΑΡΗΣ από την ΕΣΑΠ, τόσο από την φετινή χρονιά όσο και από την επόμενη. Φυσικά πρέπει πρώτα να διευκρινιστεί εάν αυτό είναι εφικτό ή όχι, όπως και το πως θα διαχειριστεί η ομάδα τα υπόλοιπα χρέη που έχει, πέραν των οφειλών στους παίκτες.

Παράλληλα, έγινε και μία πρώτη κουβέντα για την επόμενη χρονιά, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες, αφού ο ΑΡΗΣ πρέπει πρώτα να τελειώσει με τις φετινές του εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσει  να κοιτάξει την επόμενη μέρα και πως θα πορευτεί σε αυτήν. Χωρίς πάντως την είσοδο ενός χρηματοδότη στην ομάδα, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν είναι ευνοϊκά για το τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα