Προσέγγιση σε Ζορπίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ πρώιμο στάδιο οι επαφές, αλλά υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας

Το τοπίο όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΑΡΗ στο βόλεϊ του ΑΡΗ παραμένει ομιχλώδες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναζητούνται λύσεις ώστε το τμήμα να μπορέσει να ανασυνταχθεί και να κατέβει υπό καλύτερες συνθήκες στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να βρεθεί και η κατάλληλη χρηματοδότηση. Και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η προσέγγιση που έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό στον Μιχάλη Ζορπίδη. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά, αφού ανάλογες προσπάθειες έχουν γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν, δεν ευδοκίμησαν όμως από την στιγμή που δεν το ευνοούσαν οι συνθήκες. Στον ΑΡΗ ελπίζουν αυτό να γίνει τώρα και ο κ. Ζορπίδης να συμβάλλει στην όποια νέα προσπάθεια ξεκινήσει στην ομάδα, αφού είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι, έχοντας αρκετή εμπειρία για να το κάνει αυτό.

Μάλιστα ο κ. Ζορπίδης ήταν προγραμματισμένο να δώσει το «παρών» και στην χτεσινή συνάντηση που έγινε στην Αλκμήνης, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Πιθανότατα αυτό να γίνει σε νέο ραντεβού που θα προγραμματιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, σε κάθε περίπτωση όμως οι όποιες συζητήσεις υπάρχουν είναι σε πρώιμο στάδιο και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα.

Προτεινόμενα Άρθρα