Πάει Φλωρεντία η Υφαντίδου

από AllAboutARIS

Ανάμεσα σε αυτούς και η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια και πενταθλήτρια, Σοφία Υφαντίδου.

Η Βεροιώτισσα σταρ θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό αγώνα και θα προσπαθήσει να «πιάσει» το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου (6.705 βαθμοί).

«Ο βασικός στόχος είναι να πάω στη Φλωρεντία και να κάνω έναν αγώνα μέσα στις δυνατότητές μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι το όριο. Ξέρω όμως, πως αν κυμανθώ μέσα στα επίπεδα μου, θα πετύχω μια επίδοση που θα μου δίνει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι αγώνες που έκανα μέχρι τώρα έχουν δείξει πως είμαι σε καλή κατάσταση.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθέτων, πήγαμε με δύο εβδομάδες προπόνηση, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στη Βέροια, ωστόσο παρουσίασα πολύ καλή εικόνα», τόνισε η ίδια η Υφαντίδου.

Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου έχει ένα ακόμη λόγο να αισθάνεται αισιοδοξία για την παρουσία της στη Φλωρεντία. «Γενικώς , οι αγώνες στην Ιταλία μου πηγαίνουν. Το 2012 είχα πετύχει το ατομικό μου ρεκόρ στο Ντεσενζάνο», συμπλήρωσε η Υφαντίδου, που έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων (6-7/6).

Στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, θα συμμετάσχουν ακόμη οι Όλγα Καστανά (έπταθλο), Παναγιώτης Μάντης (δέκαθλο) και Βάσω Μαρκοπούλου (έπταθλο), που θα επιδιώξουν τις καλές επιδόσεις .

Προτεινόμενα Άρθρα