Φιλική ήττα για τις Κορασίδες

από AllAboutARIS

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας έπαιξαν ένα φιλικό με το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου στις 16/5/2015 στις 12:00 στο γηπεδάκι του Ντίνου Κούη,στον Εύοσμο. Αυτό έγινε γιατί οι κορασίδες του ΑΡΗ νίκησαν το junior Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου με 3-0 άνευ αγώνα.

Και οι κορασίδες του ΑΡΗ,για να μην μείνουν χωρίς αγώνα, έπαιξαν ένα δυνατό φιλικό με το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου.

Οι κίτρινες έπαιξαν ένα φιλικό με έναν δυνατό αντίπαλο και οι προπονήτριες του ΑΡΗ δοκίμασαν διάφορα πράγματα που ήθελαν απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Οι κορασίδες του ΑΡΗ έπαιξαν τα πρώτα 5 λεπτά με 8 ποδοσφαιρίστριες έναντι 9 παικτών που είχε ο αντίπαλος. Στο 6′ λεπτο της αναμέτρησης μπήκε στον αγώνα η Αθηνά Τσιάτσου και έτσι είχαν και οι κορασίδες του ΑΡΗ 9 παίκτριες.

Αρχηγός των κορασίδων του ΑΡΗ αυτή τη φορά ήταν η Σοφία Παπαδοπούλου.

Το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου έβαλε γκολ στο 6′,στο 10′,στο 15′,στο 17′ και στο 30′ της αναμέτρησης.

Στο 33′ της αναμέτρησης η Χριστίνα Αγαθαγγελίδου τραυματίστηκε στο πόδι της και δεν ξανά έπαιξε με αποτέλεσμα οι κίτρινες να συνεχίσουν τον φιλικό αγώνα με 8 ποδοσφαιρίστριες εναντίον 9 και για τα 17 λεπτά του αγώνα που είχαν μείνει.

Στην συνέχεια στο 35′ το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου έβαλε γκολ και έκανε το 6-0,όπου ήταν το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα.

Στην φάση αυτή του τελευταίου γκολ που δέχτηκαν οι κίτρινες, η τερματοφύλακας των κορασίδων του ΑΡΗ,η Χριστιάνα Βήκα τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού της. Έτσι η Χριστιάνα Βήκα μπήκε και έπαιξε ως μέσος,με αποτέλεσμα η Δήμητρα Παρούση να παίξει ως τερματοφύλακας στις κορασίδες του ΑΡΗ,για τα τελευταία 15 λεπτά του φιλικού αγώνα.

Στον φιλικό αγώνα αυτή την φορά προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ ήταν η Ρία Κολλήγα,μαζί με τη Μιχαέλα Παράσχου,την προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ στα ανατολικά,στην Θέρμη.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου):Βήκα,Παπαδοπούλου(Αρχηγός),Κρομύδα,Παρούση,Αγαθαγγελίδου,Πολυχρονιάδου,
Τσιλιμπή,Τσιάτσου,Κιουρτσή.

Προτεινόμενα Άρθρα