Χρυσό ο Δερματόπουλος

από AllAboutARIS

Πηλείδης και Βλαχοδήμος κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια για τους "κίτρινους"

Οι παίκτες του ΑΡΗ στην πυγμαχία τα πήγαν περίφημα στο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του 1ου λυκείου Συκεών απο 14 έως και 17 Μαϊού. Ο απολογισμός ήταν 1 χρυσό και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά τι αναφέρει το arisac.gr:

“Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια είναι ο απολογισμός για τους πυγμάχους του ΑΡΗ από το πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Συκεών από 14 έως 17 Μαΐου.

 
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Δερματόπουλος  στην κατηγορία των +91 κιλών μετά την νίκη του στον τελικό επί του αντιπάλου του Αναστάσιου Σινάκη (ΠΑΟΚ) με διακοπή στον 1ο γύρο, ενώ τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στην κατηγορία των 69 κιλών ο Χρήστος Πηλείδης και στην κατηγορία των 75 κιλών ο Χρήστος Βλαχοδήμος.

Οι προπονητές του πυγμαχικού τμήματος του ΑΡΗ Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης  έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τους αθλητές τους, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά με την κατάκτηση των μεταλλίων τους, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα