"Δώσαμε εγγυήσεις, είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη"

από AllAboutARIS

Ο κάτοχος του 41% των μετοχών της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του και αναφέρθηκε στην Ευρώπη αλλά και στο μέλλον του ΑΡΗ.

Λίγες ημέρες έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση στο «Nick Galis Hall», ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει το Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκα κι… όχι μόνο.

«Είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις συνδύασα με το Φάιναλ 4. Ταυτόχρονα έγιναν και κάποιες επαφές που αφορούσαν και τον Αρη και
πήγαν πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο νέος επενδυτής των «κιτρίνων», μιλώντας αποκλειστικά στη «SportDay». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο
ενδεχόμενο ευρωπαϊκής συμμετοχής την επόμενη σεζόν, λέγοντας: «Είμαστε αισιόδοξοι. Πήγαν καλά οι συζητήσεις με την Ευρωλίγκα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Η Ευρωλίγκα ήθελε εγγυήσεις από την πλευρά μας, αφού ο Αρης δεν έχει αγωνισθεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια λόγω και οικονομικών προβλημάτων. Εχουμε δώσει όλες τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις και είμαστε προετοιμασμένοι».

Φυσικά ο δρόμος προς την Ευρώπη περνά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που ο κ. Λάσκαρης γνωρίζει πολύ καλά και για το οποίο είπε: «Είναι
πολύ σημαντικό να προκριθεί ο Αρης. Οσο ψηλότερα τερματίσει η ομάδα, τόσο καλύτερα και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Ο ίδιος έστειλε μέσω της «SportDay» και το δικό του μήνυμα σε παίκτες και φιλάθλους, δηλώνοντας: «Τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος δεν πρέπει να επηρεαστούν από τη διαφορά του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο. Το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Είναι απλά μία ήττα κι ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου στο «Nick Galis Hall» μπορούμε να προκριθούμε».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το μέλλον των “κίτρινων” θα πρέπει να κινηθεί γύρω από δύο άξονες, την οικονομική εξυγίανση και την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα