Προκαλεί ο Χαλκίδης

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης δείχνει να αγνοεί το γεγονός ότι ο ΚΑΠ αναφέρεται ξεκάθαρα σε συμπλήρωση των κενών θέσεων που ενδεχομένως θα προκύψουν στη Football League από τη Γ΄ Εθνική, ενώ προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ούτε για τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή περί τήρησης της νομιμότητας.

Μόνο έτσι μπορεί να διακιολογηθούν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού σε συνέντευξή του στην TVS.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χαλκίδη που δημοσιεύτηκαν στο mikriliga.com:

Σίγουρα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε απέναντι του. Βέβαια δεν θέλω τον Άρη στην Football League. Θα είναι και παράνομο αν γίνουν αγώνες μπαράζ, αλλά θα είναι και μεγάλος ανταγωνιστής και πάλι. Και ο Πανσερραϊκός πέρυσι έκανε αίτημα για την διεξαγωγή μπαράζ για τους δευτεραθλητές, η Δόξα Δράμας και ο Άρης υποβιβάστηκαν, αλλά εμείς μείναμε στη Γ΄ Εθνική”.

Στόχος είναι η 4αδα, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν θα υπάρχει το μεγάλο μέγεθος στην κατηγορία και θα ξεκινήσουμε από μία καλή αφετηρία”.

Από την τελευταία δήλωσή του φαίνεται και ο λόγος που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού. Το γεγονός δηλαδή ότι ο ΑΡΗΣ φοβίζει και θα μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες του Πανσερραϊκού για άνοδο στην Superleague.

Επίσης, είναι και μία προσπάθεια του Παναγιώτη Χαλκίδη να δικαιολογήσει το γεγονός ότι πέρσι δεν… προνόησε ώστε ο Πανσερραϊκός να κερδίσει την άνοδο έστω και ως δευτεραθλητής, κάτι το οποίο χρεώνεται ως ολιγωρία του και υπάρχει κριτική στο πρόσωπό του από τον κόσμο των Σερρών.

Προτεινόμενα Άρθρα