"Κίνητρο να εκπροσωπείς τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Ήταν δύσκολος αγώνας, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα"

Ο μαχητής του ΑΡΗ, Πέτρος Σκαφιάς, φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air», μιλώντας για την παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής, τα επόμενα σχεδιά του αλλά και τον προπονητή και τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΡΗ:

Για την πρώτη θέση που κατέκτησε: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε, τον προπονητή μου και τους χορηγούς μου. Χάρηκα πολύ γι’ αυτή τη νίκη. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν αθλητή που είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία».

Για την στήριξη των χορηγών και του AllAboutARIS ως χορηγού επικοινωνίας: “Τους ευχαριστώ πολύ όλους γιατί η συνδρομή τους είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ και το AllAboutARIS, το οποίο άλλωστε έχουμε και στην φανέλα γιατι το επικοινωνιακό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό σε ένα άθλημα που θέλει να τύχει μεγαλύτερης προβολής”

Για τις επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητές του: «Μου έχουν γίνει μερικές προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο. Θα σκεφτώ πολύ προσεκτικά και θα αποφασίσω τι θα κάνω. Θέλω να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις. Προς το παρόν αναρρώνω από τους μικρούς τραυματισμούς που έχω από τον αγώνα της Κυριακής. Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες από τότε».

Για την ανοδική πορεία του και το γεγονός ότι αρκετοί τον θεωρούν από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της κατηγορίας του: «Δεν ξέρω ακριβώς τι λέγεται γιατί είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνησή μου, αλλά πιστεύω ότι κάνω ότι μπορώ και πάω καλά. Ο αγώνας μου ήταν δύσκολος γιατί δεν είχα και πολλές αντοχές. Είχα βάλει κάποια κιλά πρόσφατα για έναν άλλο αγώνα και χρειάστηκε να τα χάσω πολύ σύντομα ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Αυτό δεν με βοήθησε ιδιαίτερα, αισθανόμουν λίγο πεσμένος γιατί ταυτόχρονα, τον τελευταίο καιρό είχα και κάποιους τραυματισμούς και δεν έκανα προπονήσεις όπως έπρεπε».                                        

Για τον προπονητή του, Στέλιο Σκέμπη: «Θέλω να τον ευχαριστήσω. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο αυτός ξέρει την προσπάθεια που καταβάλλουμε εμείς οι αθλητές. Όσον αφορά τους αθλητές του, όποιος θέλει να προχωρήσει τους βοηθάει όλους. Δεν είμαι μόνο εγώ, υπάρχουν κι άλλοι αθλητές που έχουν φιλοδοξίες και ο προπονητής είναι δίπλα τους και τους βοηθάει. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον αγώνα της Κυριακής, είχε κάποιες δουλειές και τις άφησε όλες εξαιτίας μου».

Για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το kick boxing: «Πιστεύω ότι σε αυτόν τον σύλλογο, ένας αθλητής μπορεί να πάρει πολλά πράγματα. Όχι μόνο από το kick boxing, αλλά και από πολλά άλλα αθλήματα. Για όσους αθλητές βρισκόμαστε στον ΑΡΗ, το γεγονός ότι εκπροσωπούμε τον ΑΡΗ αποτελεί κίνητρο. Για όσους δεν ανήκουν στον σύλλογο, θα τον πρότεινα».

Προτεινόμενα Άρθρα