«Τελειώνει» με τη ρύθμιση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ωφελημένο και το βόλεϊ

Ενα σημαντικό ζήτημα είναι έτοιμος να διευθετήσει σήμερα ο Ερασιτέχνης, το οποίο έχει να κάνει με την υπαγωγή του συλλόγου στην ρύθμιση για το ΙΚΑ

Εστω και στις… καθυστερήσεις (η διορία ολοκληρώνεται σήμερα) ο ΑΣ θα μπει στην ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού βρέθηκε το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την πρώτη δόση. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται αυτόματα η υπαγωγή της ομάδας στην σχετική ρύθμιση, για ένα χρέος το οποίο υπολογίζεται περίπου στις 280 χιλιάδες ευρώ και αφορά το ΙΚΑ.

Μαζί με τον Ερασιτέχνη, στην συγκεκριμένη ρύθμιση θα μπει και το βόλεϊ. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική για το ΤΑΑ, αφού έτσι αναμένεται να πάρει κανονικά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Βέβαια τώρα ξεκινούν τα… δύσκολα τόσο για τον ΑΣ όσο και για το ΤΑΑ. Και αυτό διότι κάθε μήνα θα πρέπει να βρίσκουν ένα συγκεκριμένο ποσό για να καταβάλουν στην ρύθμιση, αλλιώς αυτή θα χαθεί. Για αυτό και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην άνοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Φούτμπολ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα