Οι "μνηστήρες" για Ξανθόπουλο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει εδώ και μέρες εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος όμως βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχουν κατά νου ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του, ο ΑΡΗΣ θα αποκτήσει ξένο (πιθανότατα Αμερικανό) παίκτη για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ. Ο εκλεκτός του 46χρονου προπονητή των «κιτρίνων» για να πλαισιώσει τον Αμερικανό που θα αποκτηθεί, είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος.   
                   
Στο… κυνήγι της απόκτησης του πρώην παίκτη του Πανιωνίου βρίσκεται όμως και το Ρέθυμνο, ενώ είναι πιθανό να γίνει πρόταση και από τον Ολυμπιακό που θέλει τον Ξανθόπουλο για… συμπλήρωμα στην περιφερειακή του γραμμή.

Με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να… ξοδέψουν θέση ξένου για τη θέση του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις σε αυτή τη θέση από την ελληνική αγορά, αναγκάζουν τους ιθύνοντες του ΑΡΗ να περιμένουν και να επιμένουν στην περίπτωση του 31χρονου γκαρντ.

Ο παίκτης εξετάζει τις επιλογές του ενώ ψάχνει προτάσεις και από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Προτεινόμενα Άρθρα