«Χρονιά-ορόσημο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με χαμόγελα και επιτυχίες ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΑΡΗ

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το κολυμβητικό τμήμα του ΑΡΗ έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε, την οποία χαρακτηρίζει ως ορόσημο για το τμήμα.

Συγκεκριμένα: «Η αθλητική χρονιά 2014-2015 ήτανε χρονιά ορόσημο για το κολυβητικό τμήμα του συλλόγου μας, μια χρονιά η οποία ανέδειξε νέους πρωταθλητές (Δ. ΜΑΡΚΑΝΤΕ, Γ. ΚΥΠΡΟΥ) και μια πλιάδα νέων ικανών αθλητών όπως: ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ , ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, ΚΕΧΑΓΙΑ, ΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ, ΣΙΟΛΑΣ, ΚΕΗ, και πολλούς άλλους.

Όλοι αυτοί οι αθλητές μαζί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία πρωταθλητές του συλλόγου μας, Α. ΠΕΤΡΑΔΑΚΗ και Φ. ΜΥΛΩΝΑ, έχουν δημιουργήσει μια ικανότατη ομάδα η οποία πλέον πρωταγωνιστεί σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα διπλασιάζοντας τους περσινους βαθμούς που κατέκτησε. Στα ηλικιακά πρωταθλήμτα κατέκτησε 217,5 βαθμούς κατακτώντας την έκτη θέση στην γενική βαθμολογία και την πρώτη θέση στην επιμέρους βαθμολογία των παγκορασίδων Α & Β. Όταν την περσινή χρονιά η ομάδα ήταν στην δέκατητέταρτη θέση με 120 μόνο βαθμούς. Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών κατέκτησε 42 βαθμούς έαντι 24 κατά την περσινή χρονιά.

*Στην φωτογραφία, αριστερά ο Γενικός Αρχηγός Υγρού Στίβου, Πασχάλης Καραγιάννης και δεξιά ο αρχηγός της αγωνιστικής κολύμβησης, Τάσος Αναστασιάδης».

Προτεινόμενα Άρθρα