Το εμπόδιο για Τζελάτι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολη θεωρείται η απόκτηση του, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα

Το βόλεϊ του ΑΡΗ δεν έχει βρει ακόμα τους οικονομικούς πόρους που χρειάζεται για την νέα χρονιά, είναι αναγκασμένο όμως να προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και ο Αινείας Τζελάτι.

Ο έμπειρος διαγώνιος, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Κώστα Χαριτωνίδη, είναι θετικός να επιστρέψει στον ΑΡΗ μετά από έναν χρόνο. Υπάρχει όμως ένα «αλλά», το οποίο θέτουν οι άνθρωποι της ομάδας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο Τζελάτι πέρυσι διεκδικούσε από τον ΑΡΗ 19 χιλιάδες ευρώ, τα οποία του οφείλονταν από την τελευταία του θητεία στην ομάδα. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να κάνουν έναν διακανονισμό με τον παίκτη, ο ίδιος όμως δεν δέχτηκε. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκάρει τα εναπομείναντα 45 χιλιάδες ευρώ από την χορηγία της ΔΕΠΑ. Από αυτά τα χρήματα πληρώθηκε η οφειλή προς τον Τζελάτι, ο οποίος πέραν των 19 χιλιάδων ευρώ που δικαιούταν, πήρε και τόκους ύψους 8 χιλιάδων ευρώ, βάσει των όσων υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το ζήτημα αυτό έχει προκαλέσει διχογνωμία μεταξύ των ανθρώπων του ΑΡΗ και μέσα στον ΑΣ, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, από την στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα διοίκηση και ουσιαστικά «τρέχει» ο ίδιος το τμήμα. Υπάρχουν μάλιστα μέλη που είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με την επιστροφή του Τζελάτι, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, από την στιγμή που συμπεριφέρθηκε έτσι στον ΑΡΗ.

Σίγουρα ο Τζελάτι είναι ένας παίκτης με ποιότητα, που μπορεί να προσφέρει στον ΑΡΗ. Στις τάξεις της ομάδας όμως φαίνεται ότι τίθεται ηθικό θέμα και με τα τωρινά δεδομένα, η επιστροφή του φαντάζει δύσκολή, Εκτός αν ανατραπεί το σκηνικό.

Προτεινόμενα Άρθρα