Και τώρα… τρέχουν

από AllAboutARIS

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκονται από χθες τα κορίτσια του ΑΡΗ που παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη διάθεση ενόψει της νέας σεζόν.

Η ενημέρωση έρχεται από τη σελίδα του τμήματος στο facebook και αναφέρει:

“Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2015-2016 των γυναικών του ΑΡΗ στις 17/8/2015 στις 21:00-23:00 στο γήπεδο των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν όλες οι αθλήτριες του ΑΡΗ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η Ελένη Πανίδου και η Άννα Κωνσταντινίδου,οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα στην Α Εθνική.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών για το πρόγρμμα από τον προπονητή της ομάδας,τον Γιώργο Σπυριδωνίδη,ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία.

Στην συνέχεια,ξεκίνησε η προπόνηση μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργου Σπυριδωνίδη,τον Σάκη Παπαδίνα και τον προπονητή τερματοφυλάκων και παλιά δόξα του ΑΡΗ,τον Γιώργο Παντζιαρά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα και ήταν προπόνηση για την φυσική κατάσταση των κοριτσιών . Γενικά,ήταν μια προπόνηση για να μπαίνουν τα κορίτσια του ΑΡΗ σιγά- σιγά στο κλίμα των προπονήσεων ,μετά την περίοδο των διακοπών τους.
Επίσης,τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν ξεκούραστα και με πολύ όρεξη για δουλειά.

Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός υπεύθυνος της ομάδας ο Ευάγγελος Βουτσάς,ο οποίος φροντίζει και τρέχει για όλα στην ομάδα.

Ακόμα,Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας!

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα 18/8/2015 στις 20:30 στο ίδιο γήπεδο και οι προπονήσεις θα είναι κάθε μέρα το βράδυ στο γήπεδο των Planet fc στο Αγρόκτημα Θέρμης,μέχρι η αποστολή των κοριτσιών να αναχωρήσει στις 24/8/2015 για την Νάουσα Ημαθίας,όπου θα πραγματοποιηθεί από τις 24/8/2015 μέχρι τις 3/9/2015 το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας Ημαθίας.

Καλή Αρχή κορίτσια με υγεία και πολλές επιτυχίες”

Προτεινόμενα Άρθρα