Χαλάρωμα στα Λουτρά για το γυναικείο βόλει

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το μονότονο πρόγραμμα των προπονήσεων και την κούραση είχαν το Σάββατο οι γυναίκες του ΑΡΗ, καθώς φρόντισαν να πάνε στα Λουτρά του Λαγκαδά απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Οι «κιτρινόμαυρες», αφού πήγαν το πρωί του Σαββάτου για τρέξιμο και άλματα στο Καυτανζόγλειο, στη συνέχεια έκαναν χαλάρωμα στα Λουτρά του Λαγκαδά. Μια κίνηση που ενθουσίασε τις “κιτρινόμαυρες” αθλήτριες και που τις ανανέωσε αρκετά αφού το διασκέδασαν αρκετά και οι selfie ήταν φυσική εξέλιξη της επίσκεψης στα Λουτρά.

Οι διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του ΑΡΗ μάλιστα, ευχαρίστησε θερμά για την άψογη φιλοξενία, τους ανθρώπους των λουτρών του Λαγκαδά και ιδιαίτερα τον Μάρκου Δημήτρη.

Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη η 23χρονη Καναδή διαγώνια του Άρη, Κέϊσι Γκάνο, η οποία και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Δημήτρη Σολκίδη.

Η Γκάνο λίγες ώρες μετά την άφιξή της θα ενσωματωθεί από την Τρίτη κανονικά στις προπονήσεις του νέου της συλλόγου εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις συμπαίκτριές της.

 

Προτεινόμενα Άρθρα