"Ο ΑΡΗΣ ικανός να φτάσει ψηλά"

από AllAboutARIS

Για την πρόκριση επί του Ηρακλή στο Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες μίλησε η Βίκη Ακσεχέρογλου.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε η Βίκυ Ακσεχέρογλου:

Για την πρόκριση επί του Ηρακλή: “Στην αρχή παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό του Ηρακλή.Μπήκαμε πολύ νωχελικές στο γήπεδο.Στην πορεία όμως βρήκαμε έναν καλό ρυθμό,παίξαμε καλή άμυνα και κλέψαμε μπάλες!

Σίγουρα μέτρησε η εμπειρία που έχουν κάποιες παίκτριες μας όπως η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου(21 πόντους και 21 ριμπάουντ).
Επίσης,στο τέλος παίξαμε συγκεντρωμένα,κάναμε αυτό που έπρεπε και έτσι πήραμε την νίκη και συνεχίζουμε στον θεσμό του Κυπέλλου!

Πάντως,θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα! Βέβαια να τονίσω ότι είχαμε αρκετή κούραση από έναν δύσκολο αγώνα μέσα στον Βόλο την Πέμπτη το βράδυ που μας πέρασε και προερχόμαστε και από ένα κουραστικό ταξίδι!

Σε αυτό το σημείο θέλω να αφιερώσουμε και τις δύο νίκες που κάναμε επί του Ολυμπιακού Βόλου και επί του Ηρακλή, τις δυο προκρίσεις δηλαδή στον γενικό αρχηγό της ομάδας,στον Άγγελο Πανταζή, που περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες!”

Για τις εντυπώσεις της από τον ΑΡΗ φέτος: “Είναι πολύ ωραία στον ΑΡΗ και έχουμε πολύ ωραίο κλίμα!Μ’ αρέσει που έχουμε μια νεανική ομάδα,η οποία βασίζεται στην άμυνα και όλες μα όλες μπορούν να παίξουν πολύ καλή άμυνα.

Επίσης,έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές μας και με την βοήθεια όλων η ομάδα είναι ικανή να φτάσει ψηλά!”

Προτεινόμενα Άρθρα