Κοντά στις Ακαδημίες πόλο (pics)

από AllAboutARIS

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμο στις Ακαδημίες του τμήματος πόλο, ενώ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά από χρόνια υπάρχουν αθλήτριες για το τμήμα κορασίδων. Θα πρέπει να τονισθεί ότι η προπονήτρια των μικρών τμημάτων είναι η Ευη Ανδρεου, διεθνής μετην εθνικη ομαδα υδατοσφαίρισης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το κολυμβητικό τμήμα: “Η ανταπόκριση του κόσμου στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της νεας αγωνιστικής-σχολικης χρονιάς στην πισίνα του ΑΣ ΑΡΗΣ στο Κ.ΒΙΚΕΛΊΔΗΣ ήτανε συγκινητική ήτανε η διπλάσια απο την ποιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Ηδη τα πρώτα μυνήματα είναι ακρως ενθαρρυντικά έχουν δημιουργηθεί πλήρει ομάδες στις ηλικίες του μινι-παιδων με 15 παικτες, στο παιδων με 13 παίκτες και για πρώτη φορά μετά απο πάρα πολλά Χρόνια έχουμε 18 κορίτσια παίκτριες για το κορασίδων!! Ολη αυτη η πληθώρα παιδιών μας ανάγκασε να προσλάβουμε αλλη μια προπονητρια για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά ολα αυτά παιδιά και να ξαναδούμε σύντομα ενα απο τα ποιο ιστορικά τμήματα του συλλόγου μας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ήδη με ενέργειες της διοίκησης της Υδατοσφαίρισης μοιράστηκαν μπλουζάκια του Τμήματος, παραγγελθηκαν εστίες και θα μπουν για πρωτη φορα στα χρονικα στην πισινα του Βικελίδης, παραγγελθηκαν επίσης καινούργια σκουφακια, μπουρνούζια και μαγιο οπως επίσης αγοραστηκαν και καινούργιες μπαλλες μικρές. Η ανδρική ομαδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και ευελπιστεί φετος να πρωταγωνιστήσει διεκδικώντας την ανοδο της στην ποιο πανω κατηγορια.

Υπεύθυνος στην πισίνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι ο κ.Βουρδούνας, στο Ποσειδώνιο ο κ.Χάσκης και Αρχηγός της Υδατοσφαίρισης ειναι ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου, κ.Πασχάλης Καραγιάννης.

Πιο αναλυτικά

Φώτης Κωνστας-παίδων,μίνι-παίδων, γυναίκες
Αργύρης Παυλίδης ανδρικό,νέων.
Υπεύθυνος πισίνας «Κλεάνθης Βικελίδης», Γιώργος Βουρδουνας
Υπεύθυνος Ποσειδώνιου, Χρήστος Χασκης
Γεν.Αρχηγός Υγρού Στίβου, Πασχάλης Καραγιάννης
Ευη Ανδρέου, κορασίδες, ακαδημίες

Προτεινόμενα Άρθρα