"Έχουμε υψηλούς αλλά ρεαλιστικούς στόχους"

από AllAboutARIS

Ο συνεργάτης του Κώστα Ηπειρώτη στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ μίλησε για την προετοιμασία, το πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο και τους στόχους της ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Λαγόντζος στη σελίδα του τμήματος στο facebook:

Για τις εντυπώσεις του από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον ΑΡΗ: “Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αναλαμβάνω γυναικεία ομάδα. Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα μου και είναι κάτι νέο για μένα και το βλέπω ως πρόκληση. Ευτυχώς απολαμβάνω την πλήρη στήριξη του προπονητή,του Κώστα Ηπειρώτη, και του γενικού υπεύθυνου της ομάδας, του κ. Βαγγέλη Βουτσά. Επίσης, έχω και την στήριξη των κοριτσιών του ΑΡΗ, πράγμα που με χαροποιεί!”

Για τους στόχους του ΑΡΗ“Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί. Το επίπεδο των κοριτσιών είναι πολύ καλό. Επίσης, τα κορίτσια ανταπεξέρχονται εξαιρετικά στις υψηλές απαιτήσεις μας. Παρόλο που οι στόχοι μας είναι υψηλοί είναι και ρεαλιστικοί. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουμε ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ και είμαι αισιόδοξος για μια καλή χρονιά.”

Για την πορεία της προετοιμασίας: “Κύλησε με σκληρή δουλεία από όλους και από όλες. Θέλω να δώσω ένα μπράβο στα κορίτσια για την διάθεση και την θέληση που είχαν αυτό το διάστημα,το οποίο είναι βασικό για μία ομάδα. Η εικόνα μας στα φιλικά ήταν θετική και τα μηνύματα που πήραμε από τα φιλικά που δώσαμε είναι ότι έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, ώστε να ανεβάσουμε και άλλο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.”

Για το πρωτάθλημα που ξενικάνει αύριο: “Ο στόχος μας είναι να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να πάρουμε την νίκη στην πρώτη αγωνιστική, μέσα στον Ατρόμητο. Επίσης, θέλουμε να δείξουμε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου εντυπωσιακό να το παρακολουθήσεις με το αντρικό ποδόσφαιρο.”

Προτεινόμενα Άρθρα