Δεν έδειξε έλεος η Ντόρτμουντ (vids)

από AllAboutARIS

Η Πάντερμπορν έκανε το… λάθος να προηγηθεί απέναντι στην Ντόρτμουντ, η οποία την «σκόρπισε» με 7-1 και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βεστφαλοί επιβεβαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο την τεράστια διαφορά ποιότητας που έχουν με την ομάδα του Στέφαν Έφενμπεργκ και έκαναν… πάρτι!

Για να πάρει το προβάδισμα η Πάντερμπορν χρειάστηκε ένα τεράστιο… δώρο του Ρομάν Μπούρκι. Ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ προσπάθησε να ντριμπλάρει, ο Λάκιτς τον κατάλαβε και σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, όμως, κράτησαν λίγο. Ελάχιστα για την ακρίβεια. Στο 25′ ο Ράμος έκανε το 1-1, στο 30′ ο Κάστρο «έγραψε» το 2-0 και στο 43′ ο Καγκάβα με υπέροχο τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Τα πάντα είχαν κριθεί, αλλά η Ντόρτμουντ δεν… χαλάρωσε. Ίσα – ίσα συνέχισε με το… πόδι στο γκάζι. Και μέσα σε ένα τρίλεπτο (55′-58) σημείωσε ακόμα δύο τέρματα με τον Γκουντογκάν (πέναλτι) και τον Κάστρο. Ο εφιάλτης για την Πάντερμπορν, όμως, δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού η Ντόρτμουντ… φύλαγε ακόμα δύο τέρματα για το τέλος. Στο 87′ ο Πίστσεκ έκανε το 6-1 και ο Μχιταριάν στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 7-1!

Προτεινόμενα Άρθρα