Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΑΡΗ στην Βόλεϊ Λιγκ

Μπήκε… φουριόζος

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΑΡΗ στην Βόλεϊ Λιγκ, 3-0 την Λαμία στην Μίκρα

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα

Με το δεξί μπήκε ο ΑΡΗΣ στο νέο πρωτάθλημα. αφού επικράτησε με σχετική ευκολία της Λαμίας στην Μίκρα, με 3-0, για την 2η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ (η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί).

Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία όποτε πλησίαζε στο σκορ, έβλεπε τους γηπεδούχους να πατούν το γκάζι και να αυξάνουν εκ νέου την διαφορά στο σκορ.

Χωρίς αμφιβολιά, το καλύτερο σετ για τον ΑΡΗ ήταν το 2ο, το οποίο πήρε με το εμφατικό 25-16, ενώ δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στα άλλα δύο. 

Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-16, 25-21.

Ο "έκτος παίκτης" ξανά στο πλευρό του
Προηγούμενο άρθρο Ο "έκτος παίκτης" ξανά στο πλευρό του
Επόμενο άρθρο Απέφυγε την… παγίδα του Λαυρίου ο ΑΡΗΣ
Απέφυγε την… παγίδα του Λαυρίου ο ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News