"Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα"

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Βουτσάς, μίλησε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air", τονίζοντας πως η ομάδα του χρόνου θα είναι σε τέτοιο βαθμό έτοιμη που θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Διαβάστε τι είπε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

“Αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας ήρθανε. Όλα είναι στην λεπτομέρεια. Δεν βγήκαν τ’ αποτελέσματα έτσι όπως τα περιμέναμε”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Την Κυριακή παίζουμε με τον συμπολίτη, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μακράν. Είναι σαν να παίζει ο Δαβίδ με τον Γολιάθ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Πρόκειται όμως για ένα παιχνίδι, μπαίνουνε μέσα τα παιδιά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ό,τι γίνει”.

Για τον προγραμματισμό που έγινε πριν την έναρξη της σαιζόν:

“Δεν έγιναν οι προσθήκες που θέλαμε, οι οποίες αναμένεται να γίνουν τον Γενάρη. Ήταν να πάρουμε δύο Σέρβες παίκτριες, δεν βγήκαν τα δελτία τους, κάτι που πρόκειται να συμβεί τον Γενάρη. Από τον Γενάρη και μετά, η ομάδα θ’ ανέβει. Υπάρχει ένα υλικό αυτή την στιγμή, αλλά με την προσθήκη των δύο συγκεκριμένων κοριτσιών, η ομάδα θα είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Είναι καλό το επίπεδο, υπάρχουν δέκα ομάδες, οι πέντε-έξι είναι καλές, είναι ανταγωνιστικές, στην ίδια κατηγορία όλες. Δηλαδή από τον δεύτερο μέχρι τον έκτο δεν διαφέρουν. Από εκεί και κάτω οι υπόλοιπες παλεύουν να σωθούν».

Για τον στόχο του ΑΡΗ φέτος:

“Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν από δύο χρόνια. Όταν ήμασταν στην Β΄ κατηγορία όλοι μας κοροϊδεύανε. Τον δεύτερο χρόνο μας αγνοούσανε, τον τρίτο χρόνο, φέτος, μας πολεμάνε και του χρόνου τους νικάς. Έτσι πάνε αυτά. Ο στόχος του χρόνου είναι το πρωτάθλημα. Φέτος είναι να βγείς 3ος-4ος”.

Γιατί αισθάνεται ότι πολεμάνε την ομάδα:

“Μας πολεμάνε. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να πούμε στον αέρα”.

Για το που γίνεται η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

“Στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 15:00. Είναι θεωρώ μια καλή ευκαιρία και για τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τα κορίτσια”.

Για την αλλαγή προπονητή:

“Έφυγε ο Κώστας ο Ηπειρώτης και ήρθε η Σούζι Στανόγιεβιτς. Είναι η προπονήτρια της εθνικής Σερβίας και αγωνίστηκε δέκα χρόνια με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ήταν επίσης προπονήτρια στον ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμάς που ήρθε αυτή η γυναίκα στην ομάδα. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει προπονητικά αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Μαζί της η ομάδα έχει μέλλον”.

Για τον αν η επιθυμία του να συνεχίσει ν’ ασχολείται με το τμήμα παραμένει υψηλή:

“Φυσικά. Όταν ξεκινάς να χτίζεις κάτι μόνος σου, σου είναι δύσκολο να το αφήσεις. Όταν δεν χτίζεις κάτι μόνος σου και το κάνουν άλλοι και το εκμεταλλεύεσαι εσύ, το διαλύεις μέσα σε μια ημέρα. Όταν το χτίζεις, το πληρώνεις και ματώνεις δεν βγαίνει από αυτό. Όλοι έχουν μία.. τρέλα”.

Για την συνεργασία του με τον Ερασιτέχνη:

“Η συνεργασία μας είναι άψογη. Και τώρα μάλιστα ο πρόεδρος ψάχνει να βρεί γήπεδο για εμάς, να το κάνουμε δικές μας εγκαταστάσεις. Να γίνει μια παραχώρηση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για να έχει το γυναικείο τμήμα το δικό του γήπεδο, διότι αυτή την στιγμή έχουμε την γυναικεία ομάδα, έχουμε τις ακαδημίες και πληρώνουμε αριστερά και δεξιά γήπεδα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Το κόστος που δαπανάται στα γήπεδα, θα μπορούσαμε να το ρίξουμε στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα