Πρεμιέρα με το δεξί για τις «κίτρινες»
Αγχωτικό αλλά νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Απόλλωνα Σταυρούπολης με 26-23.
Η σχετική ενημέρωση του τμήματος, αναφέρει: «Το συγκρότημα του Νίκου Παπαργυρίου ξεκίνησε με το δεξί στον 4ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, νικώντας εντός έδρας την ομάδα του Απόλλωνα Σταυρούπολης με 26-23.
Οι αθλήτριές μας είχαν πολύ άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης σε όλο το πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να κάνουν εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και να μην έχουν μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Το σκορ ήταν αρκετά χαμηλό με την ομάδα του Απόλλωνα να προηγείται στο ημίχρονο με 6-9.
Οι «φωνές» του προπονητή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, και η βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, οδήγησαν την ομάδα μας να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 14-13, στο 40ο λεπτό. Από κει και πέρα ο ΑΡΗΣ ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και με διαφορά ασφαλείας.
Το τελικό σκορ ήταν 26-23, μια νίκη, που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλη την αποστολή της ομάδας.