Εποχή… Τζόκοβιτς

από AllAboutARIS

Απόλυτος κυρίαρχος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρότζερ Φέντερερ και νικώντας με 6-3 και 6-4 κατέκτησε για τέταρτη σερί χρονιά τον τίτλο ATP World Tour Finals στο Λονδίνο, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.

Ο «Νόλε», που εδραίωσε την παρουσία του στο νούμερο «1» της παγκόσμιας κατάταξης αυξάνοντας κι άλλο την ήδη τεράστια διαφορά του, θα γίνει πλουσιότερος κατά περίπου 2 εκατ. δολάρια μετά και από αυτό το τρόπαιο. Συνολικά από τις φετινές του νίκες έγινε πλουσιότερος κατά περισσότερα από 18 εκατ. δολάρια έχοντας απολογισμό 82 νίκες και μόλις 6 ήττες!

Αυτή ήταν η 44η συνάντηση των δύο σπουδαίων τενιστών, που πλέον έχουν από 22 νίκες, ωστόσο ο Σέρβος επικράτησε φέτος 5-3 του Ελβετού, που την Τρίτη είχε νικήσει στη φάση των… ομίλων των αντίπαλό του.

«Απολαμβάνω κάθε στιγμή στο κορτ και κάνω πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμουν από παιδί. Τώρα ανυπομονώ για δύο εβδομάδες διακοπών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για λίγο μακριά από το τένις. Συγχαρητήρια στον Ρότζερ για ένα ακόμη επικό παιχνίδι», δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

«Ο Νόβακ το άξιζε. Του αξίζουν συγχαρητήρια για μια απίστευτα καλή σεζόν που έκανε», ανέφερε ιπποτικά ο Φέντερερ.

Προτεινόμενα Άρθρα