Βραδιά… ρετρό για το τμήμα υδατοσφαίρισης (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ευκαιρία να θυμηθούν τις παλιές και καλές στιγμές του τμήματος πόλο είχαν οι… παλιοί της ομάδας, σε μία όμορφη συνάντηση που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες

Η ενημέρωση του τμήματος πόλο, αναφέρει: «Ενα πολύ ευχάριστο αλλά και έντονα συγκινησιακό βράδυ εκτυλίχθηκε εχθές στο sports kafe Giocoo οπου με προτροπή του Παναγιώτη Τσολακουδη και του Αντωνη Λαλιά βρεθηκαν οι περισσότεροι απο όλους αυτούς που εγραψαν την Ιστορία της Υδατοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ από το 1975 μεχρι σήμερα. Η ποιό ευχαριστη έκπληξη ηταν η παρουσία του Τάσου Τσικαρη οπου ειναι προπονητής στον ΝΟ.Λεμεσου και ήρθε μόνο για αυτή τη συνάντηση.

Ήταν το κάτι άλλο. Γέλια, πειράγματα, ιστορίες, αγκαλιές ακόμα και δάκρυα χαράς είχανε την τιμητική τους. Ηταν ενα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο, για την συμμετοχή των παιδιών, για την συγκινησιακη φόρτιση της βραδιάς αλλά και τέλος για την υπόσχεση που δώσανε όλοι τους να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν απο οποιαδήποτε θέση την ομαδα που αγαπησανε την ομάδα στην οποία έκαναν φίλους και αδελφούς.

Η ιστορία του ΑΣ ΑΡΗΣ στην υδατοσφαίριση ειναι τεράστια και όμοια της δεν υπάρχει στην πολη !! Γι’αυτό πρέπει να πάρουμε ολοι μια βαθειά αναπνοή και να δουλέψουμε για να ξαναδούμε τον ΑΡΗ μας πρωταγωνιστή».

Προτεινόμενα Άρθρα