Την ΑΕΚ αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

«Μία ακόμη αγωνιστική πρόκληση για την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Σολκίδης.

ΑΕΚ και ΑΡΗΣ τίθενται αντιμέτωποι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία, σήμερα το απόγευμα στις 17:00. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη 6η θέση με 13 βαθμούς έναντι 15 του ΑΡΗ που είναι 3ος.

Οι “κίτρινες” του Δημήτρη Σολκίδη ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς προβλήματα με στόχο να φύγουν αλώβητες από μία δύσκολη έδρα. Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε για τον αγώνα: «Μία ακόμη αγωνιστική πρόκληση για την ομάδα. Είναι ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων κοντά σε βαθμολογία, ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί και ξέρει να διαχειρίζεται τα μεγάλα παιχνίδια. Κι αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από πλευράς των γηπεδούχων, ο Μανώλης Ρουμελιώτης εξακολουθεί να μην υπολογίζει την Άννα Καβαθά που παραμένει εκτός ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε για τον αγώνα: «Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία ωστόσο κι εμείς θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι την αγωνιστική μας βελτίωση».

Προτεινόμενα Άρθρα