«Το θέλαμε περισσότερο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΑΡΗ, για την επικράτηση επί του «Γηραιού»

Στην θέληση των παικτών του και την καρδιά που έδειξαν στο τέλος στάθηκε ο Γιάννης Μέλκας, στις δηλώσεις που έκανε μετά την νίκη επί του Ηρακλή στην Μίκρα.

Για τον αγώνα: «Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι θα είναι σκληρό ντέρμπι και θα κερδίσει αυτός με τη μεγαλύτερη θέληση. Αποδείχτηκε ότι εμείς ήμασταν που το θέλαμε πιο πολύ και το λέω σκεπτόμενος την αντίδραση της ομάδας , μετά το τρίτο σετ, με τις αποφάσεις των διαιτητών. Η ομάδα ηρέμησε, βρήκε τις δυνάμεις και έκανε ένα τέλειο τέταρτο σετ και το καλό ήταν ότι στο πέμπτο σετ, αντιδράσαμε και ήμασταν αυτοί που πρέπει. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στα πιο νέα και σ’ αυτούς που είχαν προβλήματα τραυματισμών και έπαιξαν, όπως ο Γκιρτζίκης, ο Μπαμπαλιούτας που αποφασίσαμε τελευταία στιγμή αν θα παίξουν».

Για το κλειδί της νίκης: « Νομίζω ‘ότι δεν ήταν θέμα τακτικών,τον ξέρουμε και μας ξέρει ο Ηρακλής. Νομίζω ότι το κλειδί ήταν η θέληση των παιδιών και η καρδιά που δείξαμε στο τέλος. Κράτησε ο Χαριτωνίδης καθαρό μυαλό, είχε τους επιθετικούς σε καλά επίπεδα αποτελεσματικότητας και νομίζω ότι τεχνικά η επίθεση μας έδωσε τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα