Χωρίς Πεσόα κόντρα στον ΟΣΦΠ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΡΗ

Στο κλειστό του Ρέντη διεξάγεται ένα ακόμη ντέρμπι, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Άρη, την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος που θα παραταχθεί χωρίς την Πεσόα.

Οι ερυθρόλευκες θέλουν να κλείσουν ιδανικά το 2015 με την Τζίνα Λαμπρούση να παραδέχεται: «Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση και αήττητες που και αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη που έχει πάει αρκετά καλά στον πρώτο γύρο και βρίσκεται στην 2η θέση. Εμείς κοιτάμε όμως τη δική μας απόδοση για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τον τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν».

Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς την Βραζιλιάνα πασαδόρο Βιβιάνα Πεσόα (ίωση) κι αυτός είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Σολκίδη, ο οποίος τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής ομάδα του πρωταθλήματος που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και για μας είναι μια ακόμη πρόκληση. Θέλουμε να δούμε τι βήματα έχουμε κάνει για να πλησιάσουμε το επίπεδο τους, αφού έχουμε παίξει και δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα η απώλεια της Πεσόα είναι σημαντική, αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και στόχος είναι να δείξουμε το καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Τετ 23 Δεκ, 16:00 ΑΟΦ Πορφύρας – ΟΠ Ρεθύμνου

Τετ 23 Δεκ, 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΟ Παναθηναϊκός

Τετ 23 Δεκ, 16:00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟΝ Πανναξιακός

Τετ 23 Δεκ, 17:00 ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ Αθηνών

Τετ 23 Δεκ, 17:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΡΗΣ

Τετ 23 Δεκ, 18:00 Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Προτεινόμενα Άρθρα