Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο 4ο σετ δεν κατάφερε να στείλει στο τάι μπρέικ το παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό.

Την 7η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο ΑΡΗΣ, ο οποίος δεν κατάφερε να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κυψέλη. 

Οι “κίτρινοι” ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου σετ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στην συνέχεια, ανέβασε την απόδοσή του κι εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη των παικτών του Γιάννη Μέλκα, κατάφερε ν’ ανατρέψει τα δεδομένα και να μπει αυτός σε θέση οδηγού (2-1). 

Στο 4ο σετ, ο ΑΡΗΣ μπήκε αποφασισμένος να στείλει το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ και να διεκδικήσει εκεί τη νίκη. Οι δύο ομάδες έδωσαν μια σκληρή μάχη, πηγαίνοντας πόντο πόντο. Στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις, με το σκορ στο 24-24, οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο αποτελέσματικοί και κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 26-24, διαμορφόνοντας το τελικό 3-1. 

Αυτή ήταν η 7η φετινή νίκη για το “τριφύλλι” στο πρωτάθλημα, που μετράει πλέον 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Από την πλευρά του ο ΑΡΗΣ, έμεινε στους 12 βαθμούς και την 8η θέση και κινδυνεύει να υποχωρήσει στην 9η, εάν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πετύχει καθαρή νίκη κόντρα στην Ορεστιάδα. 

Τα σετ: 23-25, 25-16, 25-15, 26-24.

Προτεινόμενα Άρθρα