Ήττα για την Εθνική Χάντμπολ

από AllAboutARIS

ΗΕθνική ομάδα χάντμπολ ηττήθηκε με 27-21 από την Ουκρανία και η υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό.

Την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην τελική φάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος έχασε ο εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδας ηττήθηκε με 27-21 από την Ουκρανία και έμεινε πίσω στη βαθμολογία.
Από την αρχή του αγώνα η Ουκρανία επέβαλε το ρυθμό της και κατάφερε να τρέξει και να βρει την άμυνα της εθνικής απροετοίμαστη.

Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να “χτίζουν” μία διαφορά η οποία όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε. Ο Τσιτσικάλο έκανε μεγάλη ζημιά, ενώ στην άμυνα οι Ουκρανοί παίζοντας με 6-0 κατάφεραν να εγκλωβίσουν την Εθνική. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό +7 του ημιχρόνου (10-17).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μπήκε πιο δυνατά, βρήκε λύσεις στην επίθεση και κατάφερε να κατεβάσει τη διαφορά. Στα κρίσιμα όμως σημεία ο Ζούπκοβ και ο Τίλτε “πυροβολούσαν” από την περιφέρεια και έκαναν τη διαφορά για τους Ουκρανούς που έφτασαν στη νίκη με το τελικό 27-21 να τους δίνει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία.

Προτεινόμενα Άρθρα