Πρώτο εκτός έδρας για το 2016

από AllAboutARIS

Την Κυριακή στις 11:45 ο αγώνας στην Κρήτη

Έτοιμες φαίνονται οι γύναικες του ΑΡΗ για τον πρώτο εκτός έδρα αγώνα για το 201 απέναντι στον ΑΟ Χανίων,όπως ενημέρωσε το κόσμο η ομάδα από την επίσημη σελίδα της στο facebook.

Με μια απογευματινή προπόνηση στις 15/1/2015 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανίων, που θα γίνει στις 17/1/2016 στις 11:45 στο δημοτικό γήπεδο Καθιανών Ακρωτηρίου Χανίων Κρήτης!

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη στις 16/1/2016 στις 17:40 με προορισμό τα Χανιά Κρήτης.Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων.Μετά τον αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς και θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 17/1/2016 στις 17:00.

Η προπονήτρια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού από αρκετές ποδοσφαιρίστριες τις και δεν θα έχει στην διάθεση της ούτε την αρχηγό της ομάδας την Ρία Κολλήγα,η οποία πήρε απευθείας κόκκινη στον προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική εκτός αγωνιστικής δράσης!

Έτσι,η προπονήτρια του ΑΡΗ η Suzana Stanojevic μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 13 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου,Κυριακή Βασιλείου,Ευαγγελία Μαντατζή,Αναστασία Μίχου,Χαρά Νεοφύτου,Εύα Αργυροπούλου,Μιχαέλα Παράσχου,Αναστασία Σπυριδωνίδου,Άσπα Τσιγγελίδου,Άννα Κωνσταντινίδου,Ελένη Τσιακλίδου,Κέλλυ Τσιτσιά,Ιωάννα Καλογεροπούλου.

Προτεινόμενα Άρθρα