Τα προβλήματα στην άκρη… ελέω ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ δύσκολη η αποστολή για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα

Τα προβλήματα από τα οποία ταλανίζεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ είναι γνωστά και δυστυχώς για την ώρα άλυτα. Απόψε όμως, έστω και για λίγες ώρες, θα μπουν στην άκρη, αφού έχει ντέρμπι.

Στις 20:00, διεξάγεται το κλασσικό ντέρμπι της πόλης και το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Μίκρας (AllAboutARIS LIVE). Το έργο των «κίτρινων» φυσιολογικά είναι δύσκολο απέναντι σε ένα αντίπαλο με τον οποίο υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η ανάγκη όμως για την νίκη, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, είναι μεγάλη για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα, ώστε να μην μπλέξει ακόμα περισσότερο σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της. 

Ο Μέλκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καλείται όμως να διαχειριστεί τον προβληματισμό και την απογοήτευση στις τάξεις των παικτών για το θέμα των πληρωμών και φυσιολογικά θα έχουν στο μυαλό τους την αυριανή συνάντηση με την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα «κατέβει» με καλή ψυχολογία και θέλει την νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, πριν την παρουσία του στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ. 

Προτεινόμενα Άρθρα