Προβληματισμού συνέχεια…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προβληματισμένοι οι παίκτες, που όμως σκέφτονται να βάλουν πλάτη και να σώσουν τουλάχιστον στην φετινή χρονιά

Οι μέρες κυλούν, λύση όμως ακόμα δεν έχει διαφαίνεται στον ορίζοντα για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, η οποία παραμένει δέσμια των εγκληματικών λαθών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια αλλά και των φετινών ερασιτεχνικών χειρισμών.

Η μεγάλη κουβέντα τς τελευταίες ημέρες αφορά τους παίκτες και τι θα αποφασίσουν να πράξουν. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί μεγάλος προβληματισμός ακόμα και με την νέα μείωση της τάξεως του 30% που έχει προτείνει η διοίκηση. Και αυτό, διότι θεωρούν ότι στο τέλος δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ούτε σε αυτήν, ενώ παράλληλα παρατηρείται μία δικαιολογημένη δυσαρέσκεια για την… ωμή στάση της διοίκησης απέναντι στο όλο ζήτημα. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά.

Από την στιγμή που απομένουν κάτι παραπάνω από δύο μήνες μέχρι το φινάλε της σεζόν, οι παίκτες μαζί με τον προπονητή σκέφτονται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να στηρίξουν την ομάδα ή απλά και λαϊκά να… βάλουν πλάτη, ώστε το τμήμα να παραμείνει στην Βόλεϊ Λιγκ. Κάποιοι μάλιστα, όπως οι Μέλκας, Μπαμπαλιούτας, Κυριακίδης και Χαριτωνίδης, είναι κοντά στο να πουν το οριστικό «ναι», έναν δρόμο που είναι πιθανόν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Για την ώρα όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο για κανέναν, αφού όλα κρέμονται από μία κλωστή αυτή τη στιγμή στο τμήμα.

Η κατάσταση είναι τέτοια που τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή και ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να υπάρξει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η ομάδα πάντως φαίνεται ότι είναι έτοιμη να μετρήσει την πρώτη της απώλεια και συγκεκριμένα αυτή του Ανδρεάδη, αφού όπως είχε ενημερώσει και το AllAboutARIS προ ολίγων ημερών, ο έμπειρος κεντρικός θα αποτελέσει -εκτός απροόπτου- παρελθόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα