"Ικανοποιημένος από το επίπεδο"

από AllAboutARIS

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, ομοσπονδιακός τεχνικός και σωματειακός προπονητής του ΑΡΗ, έκανε μια αποτίμηση των δέκατων "ΑΡΗΣΤΕΙΩΝ", εντοπίζοντας τα θετικά σημεία της διοργάνωσης.

“Ήταν η 10η χρονιά που πραγματοποιήθηκαν τα “ΑΡΗΣΤΕΙΑ”, με πολλή μεγάλη συμμετοχή από αθλητές και σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ήταν μία διοργάνωση που βοήθησε τα παιδιά να τεστάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, αλλά παρότι δεν ήταν τουρνουά στόχων είχαμε και κάποιες καλές επιδόσεις. Η φετινή σεζόν ήταν καλή για τη Θεσσαλονίκη επειδή δεν έκλεισαν τα κολυμβητήρια, πράγμα που επέτρεψε στους αθλητές να διατηρήσουν το ρυθμό τους και αυτό είχε αντίκτυπο και στις επιδόσεις που είδαμε. Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των “ΑΡΗΣΤΕΙΩΝ” όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο. Είναι μια διοργάνωση που με τα χρόνια εξελίσσεται”.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε ένα σχόλιο και για τον Άρη Γρηγοριάδη, ο οποίος κυνηγά το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου:

“Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής, είναι ένας αθλητής – φάρος για τους υπόλοιπους και είμαι βέβαιος ότι τελικά θα πιάσει το όριο για το Λονδίνο”.

Προτεινόμενα Άρθρα