Η Αλεξία Καλανταρίδου απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει»

Η Αλεξία Καλανταρίδου απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τι δήλωσε η ακραία του ΑΡΗ στην επίσημη ιστοσελίδα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ

Ενα αρκετά δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, για το οποίο η Αλεξία Καλανταρίδου κάλεσε τους φίλους των «κίτρινων» να βρεθούν στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Διαβάστε τι δήλωσε η ακραία του ΑΡΗ, στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος:

“Η ομάδα μας προέρχεται από μια δύσκολη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο. Αυτή η νίκη μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που διαθέτει πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες. Το γεγονός άλλωστε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδηλώνει το μέγεθος της δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας, όλη την βδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά στη προπόνηση και ελπίζουμε αυτό να βγει και στο γήπεδο. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι”.

Νίκη με καλό Αντετοκούνμπο οι Μπακς
Προηγούμενο άρθρο Νίκη με καλό Αντετοκούνμπο οι Μπακς
Επόμενο άρθρο To Instagram έγινε για τη Λίντσεϊ Πέλας…
To Instagram έγινε για τη Λίντσεϊ Πέλας…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News