Τα… ρέστα του στην Ορεστιάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι «κίτρινοι» στην Ορεστιάδα για το «διπλό»

Ακόμη έναν «τελικό» έχει μπροστά της σήμερα η ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Βόλεϊ Λιγκ και την νέα σεζόν.  Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα φιλοξενείται στην Ορεστιάδα από την ομώνυμη ομάδα, σε ένα παιχνίδι… όλα τα λεφτά και για τους δύο αντιπάλους. 

Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και η ομάδα του Εβρου καίγονται» για την νίκη, ώστε να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Συγκεκριμένα η Ορεστιάδα είναι στην 8η θέση με 17 βαθμούς και ο ΑΡΗΣ στην 9η με δύο λιγότερους. Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον η ομάδα του Μέλκα πάρει μία «καθαρή» νίκη, θα μπει στην πρώτη 8άδα και θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, μετά τον θρίαμβο με 3-0 επί της Σύρου και το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον  Ηρακλή. 

Ο Μέλκας ξεκούρασε τραυματίες και βασικούς στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να τους έχει έτοιμους για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση. Ο έμπειρος τεχνικός πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή, αφού ακόμα και αυτοί που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, θα σφίξον τα δόντια γνωρίζοντας την σημασία του αγώνα με την Ορεστιάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα