«Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ευχαριστημένη από την παρουσία της στην ομάδα η Βραζιλιάνα ακραία

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ηταν ένα ακόμη καλό παιχνίδι και μία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Περιορίσαμε τα λάθη μας και καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία της ομάδας στην 4η θέση και τον στόχο των πλέι οφ: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, με συγκέντρωση στην προπόνηση και τους στόχους μας, έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία για την παρουσία μας στα πλέι οφ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αφιέρωσε την νίκη στην Γκάνο που απουσίασε λόγω τραυματισμού: «Είναι μία πολύ καλή παίκτρια. Εχει βοηθήσει τον ΑΡΗ πολύ από την αρχή της χρονιάς. Για αυτό και τις αφιερώσαμε την νίκη».

Για τον ερχομό της στον ΑΡΗ και πως αισθάνεται στην ομάδα: «Αρχικά όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, είχαμε πει να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ολοι όμως βλέπουμε ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτό».

Για την συνεχή παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο. Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο».

Για το αν σκέφτεται την παραμονή της στην ομάδα και την νέα σεζόν: «Μου αρέσει πολύ ο ΑΡΗΣ. Φέτος παίζω με πάθος. Βλέπω τον κόσμο να είναι συνέχεια δίπλα μας και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μίνω και την νέα χρονιά».

Για το κατά πόσο μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει έναν τίτλο την επόμενη χρονιά: «Εχουμε τις προϋποθέσεις για να το κάνουμε, αλλά είναι κάτι που θα συζητήσουμε την επόμενη σεζόν».

Προτεινόμενα Άρθρα