Βυθίζεται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καλοί μόνο για ένα σετ οι «κίτρινοι»

Το χειρότερο δυνατό ήταν το απόγευμα του Σαββάτου για την ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, η οποία γνώρισε τν ήττα με 1-3 από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Μίκρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» με εξαίρεση το 3ο σετ, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός αγώνα επιβίωσης, όπως ήταν αυτός με τον «Γηραιό». Με την ήττα αυτή έχασαν την ισοβαθμία με τον Ηρακλή, υποχώρησαν στην προτελευταία θεση της βαθμολογίας και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού, εφόσον δεν καταφέρουν να μπουν στην διαδικασία των πλέι άουτ και να διεκδικήσουν εκεί την παραμονή τους. 

Το πρώτο σετ είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, οι εναλλαγές στο σκορ ήταν αρκετές και ο Ηρακλής ήταν εκείνος που στις λεπτομέρειες έκανε το 0-1 με το υπέρ του 23-25.

Στο δεύτερο σετ ο ΑΡΗΣ δεν παρέμειμε το ίδιο ανταγωνιστικός. Η ομάδα του Μέλκα βρέθηκε από την αρχή να… κυνηγάει το σκορ, όσο κι αν προσπάθησε όμως ο Ηρακλής κράτησε την ψυχραιμία του στα κρίσιμα σημεία, φτάνοντας στο 21-25 και το 0-2 στα σετ.

Οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα στο τρίτο σετ και χαλώντας τον ρυθμό του «Γηραιού», μείωσαν σε 1-2 με το εμφατικό 25-15 και μπήκαν ξανά στην διεκδίκηση της νίκης. Ο ΑΡΗΣ τα έπαιξε όλα γιαόλα στο τέταρτο σετ και κοίταξε στα μάτια τον Ηρακλή μέχρι το 12-12, από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πήραν μία διαφορά ασφαλείας και έφτασαν στην νίκη με 1-3 σετ. 

Τα σετ: 23-25, 21-25, 25-15, 22-25

Προτεινόμενα Άρθρα