Έτοιμες οι γυναίκες

από AllAboutARIS

Έτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είναι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, η οποία υποδέχεται στις 15:00 τους Νέους Εργοτέλη, στο περιθώριο της 15ης αγωνιστικής.

Οι “κίτρινες”, μετά την άδικη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Π.Α.Ο.Κ. με 2-1, θέλουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Κρήτης. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΑΡΗΣ είχε επικρατήσει με 0-1. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Γιώργος Σπυριδωνίδης, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης έβγαλε αποστολή η οποία απαρτίζετα από τις: 

Γαβριηλίδου, Κυριάκη, Βήκα, Μαντατζή, Μίχου, Νεοφύτου, Κολλήγα, Σπυριδωνίδου, Σύραλη, Βασιλείου, Κωνσταντινίδου, Τσιακλίδου, Παράσχου, Τζόρτζεβιτς, Πλέσιτς, Καλογεροπούλου, Βουτσά, Τσιγγελίδου, Χουτουριάδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κος Στόλης Διονύσιος από τον σύνδεσμο Σερρών. Α’ Βοηθός:Δημητριάδης Χρήστος(ΕΠΣ Σερρών),  Β’ Βοηθός:Παυλίδου Ανατολή(ΕΠΣ Σερρών). Παρατηρητής:Παπαδόπουλος Δημήτριος(ΕΠΣ Μακεδονίας).

Προτεινόμενα Άρθρα