Μετάλλια και εμπειρίες για τους μικρούς πυγμάχους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύτιμες παραστάσεις για τους μικρούς αθλητές του τμήματος πυγμαχίας

Με πολύτιμες εμπειρίες και αρκετά μετάλλια επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του τμήματς πυγμαχάς του ΑΡΗ από την Αθήνα, όπου έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός. 

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη, αναφέρει: «Με μετάλλια αλλά κυρίως με πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν στις βαλίτσες τους οι μικροί πυγμάχοι του ΑΡΗ έπειτα από τις πυγμαχικές συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα.

Η ακαδημία πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετείχε στους αγώνες επίδειξης πυγμαχικής τεχνικής και τακτικής με την αντίστοιχη ακαδημία του Παναθηναϊκού το Σάββατο 27/2 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την Κυριακή 28/2 με την ακαδημία του Άρη Νίκαιας.

Στις συναντήσεις αυτές έλαβαν μέρος παιδιά ηλικίας πέντε ως δώδεκα ετών καθώς ο ΑΡΗΣ διαθέτει τη μοναδική ακαδημία πυγμαχίας στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία εργάζεται μεθοδικά και οργανωμένα, δίνοντας το παρών σε κάθε διοργάνωση σε όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί πυγμάχοι που συμμετείχαν απέκτησαν μοναδικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, ώστε μελλοντικά να επανδρώσουν το αγωνιστικό τμήμα της πυγμαχίας του ΑΡΗ, φέρνοντας μετάλλια και διακρίσεις.

Την ικανοποίηση τους αλλά και την υπερηφάνεια τους για την απόδοση των μικρών αθλητών εξέφρασαν τόσο οι προπονητές τους Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης όσο και ο έφορος του τμήματος Ανδρέας Δημαρέλης, δηλώνοντας αισιόδοξοι για την πορεία και το μέλλον του».

Προτεινόμενα Άρθρα