"Χρυσοί" οι "κιτρινόμαυροι" πυγμάχοι (pics)

από AllAboutARIS

Με δυο χρυσά μετάλλια επιστρέφουν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων – νεανίδων που πραγματοποιείται στην αρχαία Ολυμπία από 3 έως 6 Μαρτίου.

Η ενημέρωση από τη σελίδα του τμήματος πυγαμχίας του ΑΡΗ στο facebook αναφέρει: “Η Ελένη Οβσεπιάν στην κατηγορία νεανίδων στα 64 κιλά μετά από έναν δυνατό τελικό κέρδισε την αντίπαλο της στα σημεία και ανακηρύχτηκε για τρίτη φορά πρωταθλήτρια μιας και τα προηγούμενα δυο χρόνια είχε κατακτήσει δυο φορές το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Ο Γιώργος Βεντούρης, αν και αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό της κατηγορίας νέων στα 91 κιλά κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο του στα σημεία και να πάρει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του.
Οι αθλητές του συλλόγου μας προσπάθησαν και κατάφεραν μετά την πολύ καλή εμφάνιση τους να αναδειχτούν πρωταθλητές στις κατηγορίες που αγωνίζονταν, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στο τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα