«Καμπανάκι» για ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μια οφειλή για ΑΡΗ

Η CEV έστειλε επιστοκή στην ΕΟΠΕ και ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των 6 υποθέσεων με οφειλες ελληνικών ομάδων. Πρόκειται για την ΑΕΚ (οφειλές σε δύο γυναίκες και έναν άνδρα), τον ΟΠΕΡ (2 γυναίκες) και τον Άρη (1 άνδρας).

Αυτές οι οφειλές πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι 15 Μαρτίου, αλλιώς στην  στην συνεδρίαση του ΔΣ της 19ης Μαρτίου θα επιβληθούν επιπλέον κυρώσεις, αφού ήδη στις ομάδες έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία υπάρχει ενδεχόμενο να επιβάλει συνολική απαγόρευση διεθνών μεταγραφών σε όλες τις ελληνικές ομάδες (ανδρών – γυναικών), γεγονός το οποίο η Ομοσπονδία θεωρεί ότι είναι άδικο για τις συνεπείς ομάδες αλλά και καταστροφικό για το ελληνικό βόλεϊ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με την CEV προκειμένου να αποφευχθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη. Η άλλη επιλογή είναι να επιβάλλει στις συγκεκριμένες ομάδες που έχουν οφειλές γενική απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ομοσπονδία έχει ήδη έλθει σε επαφή με τις ομάδες προκειμένου να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις των συγκεκριμένων σωματείων και περιμένει άμεσα τις απαντήσεις τους προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος για το ελληνικό βόλεϊ.

Προτεινόμενα Άρθρα