Η Σβετλάντα Κουζνέτσοβα εξασφάλισε το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Miami Open.

Koυζνέτσοβα στον τελικό

Η Σβετλάντα Κουζνέτσοβα εξασφάλισε το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Miami Open.

Τον 17ο τίτλο της διεκδικεί η Ρωσίδα

H Ρωσίδα έπειτα από 1 ώρα και 56 λεπτά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τιμέα Μπατσίνζκι με 7-5, 6-3 και να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Η 30χρονη θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό διοργάνωσης, έπειτα από εκείνον στο Σίδνει, όπου επικράτησε της Μόνικα Πουίγκ.

Η Ρωσίδα Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη,  έχει στο παλμαρέ της 16 τίτλους και θα διεκδικήσει τον 17ο από την νικήτρια του άλλου ημιτελικού μεταξύ των Βικτόρια Αζαρένκα και Αντζελίκ Κέρμπερ.

Mε την είσοδο της στον τελικό τα χρηματικά έπαθλα καριέρας της Κουζνέτσοβα ξεπερνούν πλέον τα 20 εκατομμύρια δολάρια! 

Και η μπασκετική «Μπάρτσα» τιμά τον Κρόιφ!
Προηγούμενο άρθρο Και η μπασκετική «Μπάρτσα» τιμά τον Κρόιφ!
Επόμενο άρθρο Αλκοόλ 5 φορές πάνω από το όριο είχε καταναλώσει ο Παντελίδης
Αλκοόλ 5 φορές πάνω από το όριο είχε καταναλώσει ο Παντελίδης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News