MVP η Γουγούση

από AllAboutARIS

Η Αναστασία Γουγούση κλήθηκε να αντικαταστήσει την τραυματία Γκάνο και τα κατάφερε περίφημα, όπως φανερώνει και ο τίτλος του MVP που κατέκτησε.

Η ΕΟΠΕ ανέδειξε MVP της 17ης αγωνιστικής την Αναστασία Γουγούση. Η ακραία των “κιτρίνων”, που αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα των νεανίδων, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κλήθηκε να αντικαταστήσει την Καναδή διαγώνιο Κέισι Γκάνο που τραυματίστηκε στο πρώτο σετ. H Γουγούση έπαιξε εξαιρετικά, καθώς είχε 10 πόντους με 7/11 επιθέσεις, 2 άσσους και 1 μπλοκ, βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει την νίκη κόντρα τον Παναθηναϊκό με 3–0.

Η νεαρή παίκτρια μιλώντας στο arisvolleywomen.gr ευχαρίστησε τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της για αυτή την επιτυχία. Συγκεκριμένα, τόνισε: “΄Ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση για μένα η συγκεκριμένη διάκριση και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας μου, Δημήτρη Σολκίδη και τις συμπαίκτριες μου, καθώς για να επιτευχθεί μια ατομική διάκριση χρειάζεται καλή ομαδική δουλειά και εμείς στο παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό παίξαμε εξαιρετικά”.

Προτεινόμενα Άρθρα