Ήττα για τις κορασίδες

από AllAboutARIS

"Λύγισαν" στο τέλος οι κορασίδες του ΑΡΗ

Οι κορασίδες του ΑΡΗ ηττήθηκαν από την ομάδα του προπαιδικού του Cosmos Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής 2 με σκορ 3-1 παρόλο που το ημίχρονο ήταν 1-1,για την πέμπτη αγωνιστική για τις θέσεις 9-15 του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι “κίτρινες” ξεκίνησαν αρκετά καλά ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα και κλείνοντας όλους τους διαδρόμους για τον αντίπαλο.
Μάλιστα,οι κίτρινες πίεσαν την αντίπαλη άμυνα για να πετύχουν αυτές πρώτες γκολ και είχαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 12′ της αναμέτρησης.

Όμως ένα λεπτό μετά, η ομάδα της Χαλκιδικής προηγήθηκε στο σκορ με 1-0,μετά από ένα λάθος της αμυντικής διάταξης των κοριτσιών του ΑΡΗ.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ στην συνέχεια, πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα για την ισοφάριση.
Πράγμα το οποίο πέτυχαν 9 λεπτά αργότερα,όταν με ατομική προσπάθεια η Εβελίνα Σοφιολάκη ανατράπηκε αντικανονικά από έναν αντίπαλο αμυντικό μέσα στην μεγάλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα η Δήμητρα Παρούση στο 22′.

Έτσι, το ημίχρονο έληξε με ισόπαλο σκορ,με 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “κίτρινες” έχοντας καλή ψυχολογία ξεκίνησαν πιο καλά από τον αντίπαλο και στο 26′ της αναμέτρησης με σουτ της Δήμητρας Παρούση απείλησαν να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 27′ της αναμέτρησης όμως, η ομάδα της Χαλκιδικής έκανε το 2-1.

Στην συνέχεια, οι κίτρινες είχαν περισσότερο αμυντικό προσανατολισμό από ότι ο αντίπαλος,ο οποίος πέτυχε και ένα ακόμα γκολ στο 40′ κάνοντας το σκορ 3-1,όπου ήταν το τελικό σκορ.

Έτσι,οι κίτρινες ηττήθηκαν με 3-1 από το προπαιδικό του Cosmos Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής 2.

Στον πάγκο των κοριτσιών του ΑΡΗ κάθισε κανονικά η προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ,η Ρία Κολλήγα.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα):Βήκα(τερματοφύλακας,αρχηγός),Γουναρίδου,
Αναστασιάδου Μαρία, Κέζου,Θωμαδάκη,Αναστασιάδου Πηνελόπη, Παρούση, Πολυχρονιάδου, Σιδερά, Σελεμίδου,Τσιάτσου,Καπόν,Αντωνιάδου, Κρομύδα, Σοφιολάκη,Κιουρτσή(τερματοφύλακας).

Προτεινόμενα Άρθρα