Σίτι… καβάλα στ’ άλογο (vid)

από AllAboutARIS

Σειρά παίρνει τώρα η Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Χωρίς να ιδρώσει, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ένα ήσυχο μεσημέρι κόντρα στη Στόουκ, επικρατώντας, άνετα, 4-0 των «πότερς» και «σκαρφαλώνοντας» ξανά στην τρίτη θέση, έναν βαθμό πάνω από την Άρσεναλ -φιλοξενείται την Κυριακή από τη Σάντερλαντ.

Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι παρουσιάστηκε σοβαρή -στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής στην Premier League- και «καθάρισε», ουσιαστικά, τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τον Φερνάντο να ανοίγει το σκορ στο 35’ και τον Αγουέρο να ευστοχεί από τα 11 βήματα στο 43’, σε πέναλτι που κέρδισε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο 19χρονος Νιγηριανός, Κελέτσι Ιεανάτσο.

Ο πιτσιρικάς πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο 64’ (έπειτα από ωραία προσπάθεια του Ζαμπαλέτα) και στο 74’ (με εξαιρετική ατομική ενέργεια), έχοντας συμμετοχή ΚΑΙ στα εννέα ματς που έχει ξεκινήσει βασικός (7 γκολ, 4 ασίστ)!

Όσο για τον Αγουέρο, συνεχίζει τον… χαβά του, καθώς έφτασε τα 23 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν το 7ο τέρμα του στα πέντε τελευταία ματς της Premier League.

Προτεινόμενα Άρθρα