"Α.Σ. ΑΡΗΣ-Τζούντο καμπ 2016" για 5η χρονιά

από AllAboutARIS

Το καμπ θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από την 1η Ιουνίου.

Για 5η φορά συνεχόμενα, το τμήμα τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗ θα κάνει το γνωστό πλέον “Α.Σ. ΑΡΗΣ – Τζούντο καμπ 2016”. Το καμπ απευθύνεται σε γονείς που εργάζονται και θέλουν τα παιδιά τους (από 6 ετών και άνω) να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο, κάνοντας αθλητισμό και δημιουργικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και του πνεύματος.

Κατά τη διάρκεια του Camp τα παιδιά προσέρχονται καθημερινά από τις 07:00 το πρωί (και πιο μετά αν κάποιος επιθυμεί) στην αίθουσα ακαδημίας τζούντο και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να τα εμπιστευτούν στους υπεύθυνους προπονητές μέχρι και τις 16:00. Κατά τη διάρκεια των 9 αυτών ωρών τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν βασικό τζούντο, επισκέπτονται τους χώρους του γηπέδου και παίζουν δημιουργικά βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ και πολλά άλλα παιχνίδια σχετικά με τη γυμναστική. Πέρα όμως από τις αθλητικές τους δραστηριότητες, γίνεται ανάγνωση βιβλίων/ιστοριών καθώς επίσης υπάρχουν και ώρες ζωγραφικής και σκάκι στις οποίες ο καθένας μπορεί να αναδείξει τη δημιουργικότητα του.

Οι εγγραφές για το “Τζούντο Καμπ” έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 1 Ιουνίου 2016. Η πρώτη περίοδος του Camp θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου με το κλείσιμο των σχολείων και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου (ελάχιστος χρόνος απασχόλησης – 3 ημέρες). Η δεύτερη περίοδος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα τελειώσει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ακριβώς πριν την έναρξη των σχολείων.

Παρακαλούνται όσοι γονείς θα ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο φετινό “Α.Σ. ΑΡΗΣ – τζούντο Camp 2016” να δηλώσουν άμεσα (λόγω περιορισμένων θέσεων) συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στην αίθουσα της ακαδημίας του Α.Σ. ΑΡΗ στο τζούντο – καθημερινά τις απογευματινές ώρες. Η αίθουσα βρίσκεται επί της οδού Μάνθου Ματθαίου (ανάμεσα στο σχολείο και το γήπεδο), στη θύρα 1 κάτω από τις κερκίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο προπονητή Ατανάσοβ Κωνσταντίν στο 6975169354.

Προτεινόμενα Άρθρα