"Θέλουμε τον ΑΡΗ πρωταγωνιστή παντού"

από AllAboutARIS

Ο Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε για την προσπάθεια του τμήματος πόλο γυναικών και το 3ετές πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη στα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΑΡΗ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πασχάλης Καραγιάννης στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR”:

Για την προσπάθεια ανόδου του γυναικείου τμήματος πόλο: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει η γυναικεία ομάδα μετά από 16 χρόνια απραξίας. Είναι μεγάλη η συγκίνηση και για μας. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε την ανδρική ομάδα και δεν ήταν στο μυαλό μας να κατεβάσουμε γυναίκειο τμήμα. Όχι μόνο το καταφέραμε όμως, αλλά είναι και αξιόμαχο. Σήμερα θα μας δείξει σε πιο επίπεδο βρίσκεται».

Για το αν έχουν γίνει κινήσεις ενίσχυσης: «Όταν το Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε και είπαμε θα κάνουμε και γυναικείο τμήμα, μαζέψαμε 13 κορίτσια. Τότε μας μπήκε η ιδέα να δυναμώσουμε την ομάδα και να κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Αποκτήσαμε 6 παίκτριες πολύ καλές, όπως η τερματοφύλακας Κεχαγιόγλου, η Καλαμποκίδου που παίζει φουνταριστός, η Σαρηγιαννίδου που είναι παλιά διεθνής, η Ταλέα, η Ανδρέου που είναι επίσης διεθνής αθλήτρια. Κάναμε επενδύσεις. Θέλουμε τον ΑΡΗ πρωταγωνιστή παντού».

Για την πρόκριση στην τελική φάση: «Περνάνε δύο ομάδες από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης και ευελπιστούμε να είμαστε μέσα σε αυτές. Ο ΠΑΟΚ και το Οξυγόνο είναι πιο προετοιμασμένες ομάδες γιατί έχουν πέσει πέρσι από την Α2 και είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι. Έχουμε τα φόντα για να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται προσοχή και να μην παρασυρθούμε».

Για τη στήριξη των τμημάτων από τους χορηγούς: «Σήμερα θα είναι η πρώτη παρουσίαση όλων των χορηγών του τμήματος υδατοσφαίρισης. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την εκπομπή που είναι δίπλα μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Έχω προσωπική σχέση με όλους τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν ένα χέρι βοήθειας στην προσπάθειά μας. Την βλέπουν, είναι δίπλα μας και μας έχουν υποσχεθεί ότι και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δίπλα μας. Έχουμε κάνει ένα τριετές πλάνο και πιστεύω ότι όχι μόνο θα είμαστε συνεπείς σε όσα έχουμε υποσχεθεί, αλλά θα κάνουμε και το κάτι παραπάνω».

Για το ανδρικό τμήμα πόλο: «Είναι πολύ ενισχυμένο το ανδρικό πόλο. Παίζει στην Γ’ κατηγορία, ξεκινάει αρχές Ιουλίου στην Ά φάση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους τον Μακεδονικό, Νεάπολη, Ν.Ο. Ξάνθης και την Αλεξανδρούπολη. Προκρίνονται 2 και η τελική φάση θα γίνει στην Αθήνα με συνολικά 10 ομάδες εκ των οποίων θα πάρουν την άνοδο 4 ομάδες. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είμαι αισιόδοξος, γίνεται πολύ καλή δουλειά από πέρσι τον Φεβρουάριο που αναλάβαμε την υδατοσφαίριση. Από το μηδέν με 2 μόνο δελτία προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, έχουμε βάθος στην ομάδα. Υπάρχουν 20 παίκτες που θα παλέψουν για 13 θέσεις στο ρόστερ. Υπάρχουν και 30-35 παιδιά μικρότερης ηλικίας που αποτελούν το μέλλον του ΑΡΗ. Το πόλο του ΑΡΗ μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες στιγμές».

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Άρη Γρηγοριάδη στον ΑΡΗ: «Υπάρχει μία τέτοια πληροφορία. Μακάρι να γυρίσει ο Άρης Γρηγοριάδης. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για έναν τόσο μεγάλο αθλητή. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τέτοιες μορφές, θα είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά προκειμένου να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν».

Για την πορεία κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου στην νέα ΠΑΕ: «Όλα γίνονται όπως έχουν προγραμματιστεί και έχουν ανακοινωθεί στη Γενική Συνέλευση. Βρισκόμαστε στη διαδικασία κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς αλλά περιμένουμε τον κ. Καρυπίδη. Όσο δεν μπαίνουν τα χρήματα, τόσο θα υπάρχει ανησυχία. Έχει αποδείξει όμως ο κ. Καρυπίδης ότι αυτά που λέει τα τηρεί, η ομάδα ανέβηκε με μεγάλη διαφορά, έχει φανεί συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Βάσει λογικής, έχει κάνει μία μεγάλη επένδυση και δύσκολα θα την παρατήσει τώρα».

Για την περίπτωση που δεν μπουν τα χρήματα από την πλευρά του Θεόδωρου Καρυπίδη και αν υπάρχει εναλλακτική: «Υπάρχει plan b. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει. Μπορεί να μην γίνει κάλυψη του 1,2 εκατομμυρίων που έχει ανακοινωθεί από τον κ. Καρυπίδη, αλλά το ελάχιστο ποσό των 300 χιλιάδων, θα καλυφθεί. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην συμβεί αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα